Ontdek de kracht van ElleTens 2: Jouw partner voor een comfortabele bevalling

Ontdek de kracht van ElleTens 2: Jouw partner voor een comfortabele bevalling

Bevallen is een van de meest natuurlijke, maar ook uitdagende ervaringen die een vrouw kan doormaken. Bij myBiby.be vinden we dat elke moeder een  zo comfortabel mogelijke bevallingservaring verdient. Daarom zijn we trots om de ElleTens 2 te bieden, een revolutionair apparaat dat speciaal is ontworpen om pijnverlichting te bieden tijdens de bevalling. In deze blogpost ontdek je hoe de ElleTens 2 werkt en waarom het huren ervan bij myBiby.be een slimme keuze is voor jouw bevalling.

Wat is de ElleTens 2?

De ElleTens 2 is een klein, handpalm-groot apparaat dat gebruikmaakt van TENS-technologie (Transcutane Elektrische Zenuwstimulatie) om pijn tijdens de bevalling te beheersen. Het stuurt zachte elektrische pulsen naar de huid via zelfklevende elektrodenpads. Deze pulsen helpen om de pijnreceptoren in de hersenen te blokkeren en stimuleren de afgifte van endorfines, jouw lichaamseigen pijnstillende hormonen. De ElleTens 2 heeft, in tegenstelling tot de eerste ElleTens, een ingebouwde weeëntimer.

Hoe werkt de ElleTens 2?

Eenvoudig in gebruik, de ElleTens 2 heeft verschillende instellingen die je kunt aanpassen naargelang de intensiteit van je weeën. Je plaatst de elektrodenpads op je onderrug, en met een druk op de knop begint het apparaat met het verzenden van pulsen. Deze pulsen zijn veilig voor zowel moeder als baby en bieden een niet-invasieve methode om pijn tijdens de bevalling te beheersen.

De Voordelen van ElleTens 2

  1. Effectieve pijnverlichting: Veel vrouwen melden significante verlichting van de weeënpijn, waardoor ze zich meer ontspannen en in controle voelen.

  2. Makkelijk en veilig in gebruik: Het apparaat is gebruikersvriendelijk en veilig, met instellingen die je zelf kunt aanpassen aan jouw comfortniveau. Jij behoudt dus volledig de controle.

  3. Geen Medicatie Nodig: Met ElleTens 2 vermijd je het gebruik van medicinale pijnverlichting, wat voordelig is voor vrouwen die een natuurlijke bevalling willen.

  4. Mobiliteit: In tegenstelling tot epidurale pijnstilling, beperkt de ElleTens 2 je bewegingsvrijheid niet, waardoor je actief kunt blijven tijdens de bevalling. Wist je dat we zelf een lanyard meeleveren zodat je het toestel rond je nek kan hangen en helemaal handenvrij bent?

Waarom huren bij myBiby.be?

Bij myBiby.be bieden we de ElleTens 2 aan als onderdeel van ons verhuurassortiment. Door te kiezen voor huren, krijg je toegang tot dit hoogwaardige apparaat zonder de volle prijs te betalen. Bovendien zorgen wij voor de hygiëne en het onderhoud van het apparaat, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is - je voorbereiden op de komst van je baby.

De ElleTens 2 is meer dan een pijnverlichtingsapparaat; het is een middel om jouw bevalling te transformeren in een meer beheersbare en positieve ervaring. Wacht niet langer en ontdek hoe de ElleTens 2 jouw bevalling kan ondersteunen. Huur hem vandaag nog bij myBiby.be en zet een stap richting een comfortabelere bevalling.

Jouw Comfort, Onze Zorg - myBiby.be

Reserveer nu jouw ElleTens 2 voor een comfortabele bevalling

Terug naar blog