Waarom myBiby.be: Jouw vertrouwde partner in zwangerschap en moederschap

Waarom myBiby.be: Jouw vertrouwde partner in zwangerschap en moederschap

Als doula en mama van 2 heb ik, Sofie Lobbens, een pad bewandeld dat zowel diep persoonlijk als professioneel verrijkend is. Het is een reis die me heeft geleerd wat moeders echt nodig hebben tijdens een van de meest transformatieve tijden van hun leven. Bij Bloomilly werk ik met passie en liefde om gezinnen te ondersteunen van zwangerschap tot het prille ouderschap. Nu, met myBiby.be, breid ik die ondersteuning uit door mijn kennis en ervaring te gebruiken om een zorgvuldig geselecteerd assortiment aan te bieden dat aan al jouw behoeften voldoet.

 

Een collectie geboren uit ervaring

Door de jaren heen heb ik een schat aan materialen verzameld, van bevallingshulpmiddelen tot babycomfortproducten. Mijn ervaring als doula heeft me een uniek inzicht gegeven in welke producten het meest waardevol zijn voor aanstaande en nieuwe moeders. Ik heb gezien wat een verschil de juiste ondersteuning kan maken en ik heb myBiby.be opgericht om deze essentiële hulpmiddelen beschikbaar te maken voor elke moeder.

 

Duurzaamheid voor de toekomst van onze kinderen

Ik geloof sterk in de kracht van duurzaamheid, niet alleen voor het milieu maar ook voor onze samenleving van ouders. Door bevallingsmaterialen te huren via myBiby.be, kies je voor een ecologisch en economisch verantwoorde optie. Het huren van spullen is een praktische keuze die past bij een bewuste levensstijl en helpt om een gezondere planeet achter te laten voor onze kinderen.

 

Spullen huren: Een slimme keuze

De keuze om te huren in plaats van te kopen is meer dan alleen een duurzame beslissing; het is ook een slimme. Het stelt je in staat om toegang te hebben tot de beste en nieuwste producten op de markt zonder de volledige kosten van de aankoop. Dit betekent dat je meer middelen vrij kunt maken voor wat echt telt - het creëren van herinneringen met je nieuwe kleintje.

 

myBiby.be: Meer dan een webshop

Bij myBiby.be krijg je niet alleen producten, je krijgt een service die met liefde en aandacht is samengesteld. Als oprichter van Bloomilly en nu myBiby.be, beloof ik dat elke aanbeveling, elk product en elke service wordt geleverd met dezelfde zorg en deskundigheid die ik zou bieden aan mijn eigen familie.

Wij nodigen je uit om de reis met ons te beginnen bij myBiby.be, waar elke selectie een reflectie is van mijn persoonlijke belofte aan jou: alleen het beste voor jou en je baby.

 

Welkom bij myBiby.be. Welkom bij de familie.

Terug naar blog